<h2>Njut av din trädgård</h2>
– Vi gör jobbet så att du kan njuta. <h2>Hos oss jobbar bara proffs!</h2> – Vi vet vad som ska göras och när det ska göras. <h2>Vi gör i princip allt
inom trädgård</h2>
– från skötsel till anläggning 
  och renovering.

Trädgårdsskötsel

2018-06-20

Trädgård är ett ämne som berör många och det finns oändligt många åsikter om hur den ska skötas. Vår filosofi är att det absolut viktigaste är att man ska njuta av sin trädgård oavsett vilket intresse man har av att sköta den. Vi som jobbar på Drömträdgård älskar trädgårdsarbete och tycker det är superlyxigt att få arbeta med det. Våra kunder varierar från den som, precis som vi, älskar arbetet, men inte riktigt hinner med det, till dem som inte har möjlighet att sköta den men ändå vill få njuta av dess ro och skönhet. Vi arbetar med allt från vanliga villaträdgårdar till bostadsrättsföreningar och företag. Vi är stolta över att ha personal med bred kompetens och inget uppdrag är för stort eller för litet.

Just nu gör vi det sista för att våra kunder ska ha det fint till midsommar och efter att vi själva firat midsommar fortsätter vi med häckklippning, ogräsrensning, trädvård och anläggning.

Glad midsommar till er alla så ses vi igen efter helgen!

 

NU4A0177

Ännu ett testinlägg

2018-05-17

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.