<h2>Njut av din trädgård</h2>
– Vi gör jobbet. <h2>Vi älskar trädgård!</h2> – Vi vet vad som ska göras och när det ska göras. <h2>Vi gör i princip allt
inom trädgård</h2>
– från skötsel till anläggning 
  och renovering.

Anläggning

Varför lägga pengar på en designad trädgård?
Det ska vara en njutning att tillbringa tid i sin trädgård. En genomtänkt och väl designad trädgård som är gjord för just dig och dina behov ökar välbefinnandet. En tacksam bonus är att den dessutom höjer värdet på ditt hus.
Trädgårdsdesign hjälper dig att se möjligheterna med just din trädgård och du spar pengar genom att undvika dyrbara misstag såsom felaktiga växtval, byggtekniker med mera.

Att samarbeta med Drömträdgård
Eftersom vi alla är olika behövs unika lösningar för varje trädgård. Tillsammans gör vi upp en plan som passar just dig. Oavsett om du vill göra om hela trädgården, en del i taget eller bara en mindre yta. För att skapa en designad trädgård gör vi först ett hembesök där vi ställer de nödvändiga frågorna för att få reda på vad som är viktigt för dig. Tillsammans stämmer vi av förutsättningarna. Därefter görs en grovskiss som presenteras för dig som kund. Beroende på dina önskemål görs sedan en eller flera omarbetningar tills vi presenterar ett slutförslag.

Välkommen att boka ett hembesök för att diskutera vad det skulle innebära för just dig!