Om företaget

Företaget startades av Magnus Kranshammar i januari 2003. Då under namnet Trädgård & CO. 2009 bytte vi namn på företaget till Drömträdgård AB fortfarande med samma personal och ledning.

Företaget föddes ur inspirationen och upptäckarglädjen som Magnus fick under sin tid som elev på trädgårdsutbildningen vid Munkagårdsskolan i Tvååker. Drivkraften var och är fortfarande att med tanke och hand få skapa det som ger glädje och ro i själ och kropp.

Vi som arbetar på Drömträdgård är ett väl sammansvetsat gäng med stor yrkesstolthet och vi har en gemensam grundsyn på hur mycket trädgård och natur betyder för oss människor.

All Drömträdgårds verksamhet genomsyras av miljömedvetenhet. Detta gäller självklart också synen på trädgård. De naturliga förutsättningarna på platsen skall styra växtval och skötselmetoder och därmed skapas ett långsiktigt och hållbart alternativ.

Allmänt
Vi utgår från Varberg, och gör till största delen jobb på västkusten, från Halmstad i söder till Göteborg i norr. Men ni kan även ha stött på oss på Mallorca eller i Norge där vi också gjort arbeten!

Inga uppdrag är för små eller för stora. I huvudsak jobbar vi med trädgårdsanläggning och allt som hör till. Från nyanläggning till renovering.

Vi är experter på stensättning, murar, trappor, altaner och andra utomhussnickerier samt dammbygge, planteringar och mycket mera. Vi arbetar även med skötseluppdrag. Vi utför till exempel gräsklippning, beskärning, häckklippning, trädfällning och ogräsrensning. Bredd och variation är det som gör vårt arbete intressant och stimulerande.

Våra kunder står alltid i centrum och är såväl privatpersoner som företag.

Läs vår integritetspolicy här