<h2>Njut av din trädgård</h2>
– Vi gör jobbet. <h2>Vi älskar trädgård!</h2> – Vi vet vad som ska göras och när det ska göras. <h2>Vi gör i princip allt
inom trädgård</h2>
– från skötsel till anläggning 
  och renovering.

Hållbar trädgård

2019-03-08 12:07

Vi köper nästan alla våra växter från Splendor plant i Skåne, en av Sveriges största plantskolor som har ett fantastiskt utbud av växter av mycket bra kvalitet. Deras anläggning finns i Jonstorp vid Hallandsåsen vilket innebär kort transportsträcka till oss.

Tidigare i veckan kom årets katalog och det är alltid som en extra julafton när man får bläddra i den. I år blev vi extra glada när vi läste inledningen som jag lägger med som foto så ni kan ta del av den. De arbetar otroligt miljömedvetet i en bransch som har ett förflutet med stor negativ miljöpåverkan i form av bland annat besprutning, hög vattenåtgång och påverkan av konstgödning. De senaste åren har de lagt om sin produktion rejält. De arbetar aktivt för att förbättra mikrolivet i jorden. De har tagit fram ett nytt odlingssystem som kalkas Odla med jorden och erbjuder nu kurser i ämnet för oss som anlägger trädgårdar.

Vi är stolta över att leverera plantor från ett företag som är i framkant gällande miljö och hållbarhet.